Aanvragen herhaalmedicijnen

Onder herhaalmedicijnen verstaan we die medicijnen die u langdurig gebruikt voor aandoeningen zoals hoge bloeddruk, hoog cholesterol, depressiviteit, botontkalking, anticonceptie, eczeem etc.. Ook medicatie die u periodiek nodig heeft voor astma of hooikoorts vallen hieronder.

Aanvragen waarvan we denken dat het verstandig is om op controle te komen, zullen voor beperkte duur worden herhaald, met een verzoek om weer eens op het spreekuur te komen.


Aanvragen herhaalmedicatie


Regeling van de apotheek:

U kunt ervan uitgaan dat verzoeken voor 10.00 uur ingeleverd, dezelfde dag door ons verwerkt worden, en een dag daarna bij de apotheek . Als u bv. op maandagmiddag medicatie bestelt, zal dit op woensdag bij de apotheek klaar liggen. Bestelt u op vrijdag na 10.00 uur, zaterdag of zondag iets, dan ligt dit dus op dinsdag klaar bij de apotheek!

Er zijn een paar mogelijkheden om herhaalmedicijnen aan te vragen:

- Nieuw: via bovenstaande knop bestellen via deze website.

Vanaf heden kunt u via bovenstaande link herhaalmedicatie bestellen. Het voordeel is dat u 24 uur per dag, 7 dagen per week uw verzoek kunt indienen.

- De lege verpakking met etiket deponeren in de daarvoor bestemde onderste brievenbus in de voorgevel van de praktijk.

- Het opsturen van de etiketten van uw medicijnen.

- Het telefonisch bestellen van herhaalmedicijnen is slechts bij uitzondering mogelijk, dit ivm. kans op fouten en vermindering van de telefonische bereikbaarheid van de praktijk.